За нас

Кои сме и с какво се занимаваме

ИТА България ЕООД е българска фирма с дългогодишни традиции в производството и търговията с изделия от дървен материал, метал и текстил. Предприятието е основано през 1992 г. като част от международна компания с представителства в Австрия, Унгария, Румъния и България.

Фирмата разполага с представителен административен офис в София и със собствена производствена база в Плевен. В изделията се влагат висококачествени материали, обработвани с професионални машини по съвременни технологии. Осигурена е голяма складова наличност от суровини и материали. Преди началото на серийното производство всеки продукт преминава през тестови период. Над 100 квалифицирани служители при отлични условия на труд реализират високо ниво на производителност и европейско качество на крайната продукция.

Клиентите на ИТА България ЕООД са утвърдени международни търговски вериги, водещи европейски и български компании. Над 80% от обема на готовата продукция се реализират на външния пазар.

В основата на фирмената политика стоят принципите за утвърждаване на коректни бизнес отношения с партньори и служители, индивидуален подход към клиентите, постоянно развитие на продуктовата гама и екологични производствени технологии в съответствие с международните стандарти за качество.

ИТА България ЕООД предлага богата гама изделия за диви животни и домашни любимци, както и градински артикули, изработени от дърво и метал. Всеки модел е създаден с внимание и отговорност към природата, съобразно специфичните изисквания на клиента и пазара.

Вложените в обработката на материалите препарати са екологично чисти и напълно безвредни за околната среда и животните.
ИТА България ЕООД е дългогодишен производител на стандартизирани ЕВРО палети и транспортни опаковки, предназначени за индустрията. Фирмата осъществява и търговска дейност с употребявани палети.

ИТА България ЕООД е регистрирана по Закона за данък върху добавената стойност.

Лицензи и сертификати:

2000 г. - MAV лиценз за производство на стандартизирани ЕВРО палети
2004 г. - лиценз за IPPC маркировка
2010 г. - система за управление на качеството ISO 9001:2008