Статии

ИТА България – с грижа за природата

Ние сме неделима част от природата и ако се отнасяме към нея с любов и грижа, тя ще ни се отплати. Тази „зелена“ философия набира все по-голяма популярност през последните десетилетия не без основание. Агресивното усвояване на ресурсите, изтребването на растения и животни, загубата на мярка неминуемо доведоха до нарушаване на баланса, чиито последици тепърва ще изпитваме на гърба си. Ако искаме нещо да остане за децата и внуците ни, трябва да преосмислим цялостното си отношение към средата.

ПРОЕКТ ESF-2302-01-07004 | 29.03.2013

„Подобряване на безопасните и здравословни условия на труд в „ИТА България“ EООД, чрез анализиране на потребноститe и внедряване на ЛПС от най-висок клас ”

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Убежище за недомашни любимци | 25.09.2012

Петър Каракашев (34) е собственик и генерален мениджър на "ИТА България" - фирма за производство и търговия на изделия от дървен материал. Фирмата прави къщички за животни, хотели за насекоми, терариуми и европалети. Кариерата на Каракашев започва преди близо 14 години като спедитор в "Шенкер". Четири години по-късно става организатор логистика в "Глобул", а през 2004 г. се присъединява към "ИТА България". Петър е магистър по телекомуникации от Техническия университет в София. През 2011 г. спечели конкурса за млади мениджъри Next Generation в категорията "Next Generation предприемач".